Monday, April 27, 2009

şaşıran biz olduk!

Göztepe o kadar rüzgarlı ki.. Pembe domates tohumları uçmuş, toprakların yerinde yeller esiyor... Neyse ki garanti olarak bir kısmını Muharrem Bey'e emanet etmiştik! Umudumuz ondaki fidelerde... Olmadı, bu yaz domatesler Cem Ergün'den!

Sunday, April 26, 2009

Mico'nun balkon sefasi...


Alem bu bizim Mico! Balkonda oturmuyor diye uzuluyordum... Masayi sandalyeleri koyar koymaz yerini aldi... Sosyal kedi malum.. Balkon sefasini da ille bizimle yapacak :)

Balkonumuz sezona acilmistir!

Goztepe....Laleler... Kizlars...

20 Nisan Senlikleri



Kutlu Dogum Haftasi cercevesinde 35. yasim bahcemizde saygisizca kutlandi!

Sunday, April 12, 2009

ilk lalemiz acti

pembe domatesler


Tohumlar ekildi. Filizlenince "sasirtacakmisiz"! Hadi hayirlisi...
www.pembedomates.org

ev yapimi hardal


Cagri'nin iki farkli hardal denemesinden biri basariyla tuttu. Burun yakan cinsten!

goztepe parki'nda sumbuller

mico'nun mahallesinden kediler








Friday, April 3, 2009

pencereden pencereye

Geçen akşam karşı binadaki Sağır-Dilsiz okulundaki öğrencilere takıldı gözüm. Her birinin önünde birer bilgisayar. Arada ekrana bakıyorlar arada da dönüp heyecanlı heyecanlı birbirleriyle "konuşuyorlar". Sonra düşündüm... Ne kadar şanslılar, devir teknoloji devri. Konuşup duyamıyorlar ama MSN'den oradan buradan birbirleriyle yazışabilirler... İyi de... chat yapmak yerine neden hala işaret diliyle anlaşmaya çalışıyorlar? İşaret dili onlar icin konuşmak kadar doğal da ondan... Göz göze bakarak anlaşmanın yerini hiç bir chat penceresi tutamıyor da ondan... Konuştukları dili anlayabilsem ne konuştuklarını da "duyuyor" olacağım ta o mesafeden. Chat filan gerekmeden, pencereden pencereye anlaşacağız...