Labels
anason
(2)
arpacik sogan
(2)
beyaz şarap
(1)
buğday
(1)
çarliston biber
(2)
dereotu
(1)
domates
(3)
erik receli
(1)
fesleğen
(2)
firin
(1)
hardal
(1)
hardal tohumu
(2)
havuc
(1)
isli abaza peyniri
(1)
ispanak
(1)
karanfil
(1)
karides
(2)
karnıbahar
(1)
kekik
(1)
ketcap
(1)
kuru limon
(1)
kuzu eti
(1)
lemongrass
(1)
limon kabuğu
(2)
linguine
(1)
makarna
(1)
mantar
(3)
martini
(1)
mezgit
(1)
nar eksisi
(1)
pancar
(1)
patates
(1)
patlıcan
(2)
pattaes
(1)
pilav
(1)
pirasa
(3)
pırasa
(1)
portakal
(1)
rezene
(5)
sarimsak
(2)
sarımsak
(3)
soğan
(3)
southern comfort
(1)
turp
(1)
yumurta
(5)
zencefil
(2)
zeris
(1)
zeytinyagi
(2)
zeytinyağı
(2)
zeytinyagli
(1)
Tuesday, July 28, 2009
Sunday, July 12, 2009
martini nasil yapilir?
Bilenler hodri meydan! Bu bardaklar daha ne kadar bos bekleyecek? Birakin artik bu "martini vodkayla mi yapilir cinle mi yapilir" tartismalarini... Burjuva isler bunlar...
Buzu kiriyorsun... uzerine 3 olcu cin...1 cay kasigi dry vermut, bir de yesil zeytin... Calkalamiyorsun, sadece karistiriyorsun... Niye peki? Buzlar kristalize olmasin diye...
Dolsun artik bu bos bardaklar!
Subscribe to:
Posts (Atom)